Saltar apartados

Observació Astronòmica

Aquest divendres, 14 de juny, a partir de la 19.30 hores, es durà a terme una activitat de divulgació científica relacionada amb l'astronomia en el Bosc Il·lustrat de la Universitat d'Alacant, dins de les activitats de l'Aula de la Ciència, una iniciativa del Vicerectorat d'Investigació, Desenvolupament i Innovació i del Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística .

En primer lloc, el professor Cayetano Mas Galvan impartirà una conferència sobre "Els instruments de navegació en l'època de Jorge Juan" amb una orientació pràctica (observació del Sol).

A continuació, per part del Grup d'Astronomia i Astrofísica del Departament de Física, Enginyeria de Sistema i Teoria del Senyal, es desenvoluparà una observació astronòmica d'objectes com a estels, galàxies, la Lluna amb els seus "mars" i les seues "terres", mitjançant l'ús de telescopis, prismàtics i càmeres.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464