Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • El rector lliura a Creu Roja el xec amb la recaptació del Concert Solidari d'Estiu

El rector lliura a Creu Roja el xec amb la recaptació del Concert Solidari d'Estiu

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha lliurat a Creu Roja a Alacant el xec amb la recaptació obtinguda en el concert solidari oferit el passat 6 de juliol en l'ADDA a càrrec de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant.

Acompanyat pel vicerector de Cultura, Esport i Política Lingüística, Carles Cortés, Palomar es va entrevistar amb el president i la secretària provincial de Creu Roja, Francisco Javier Jimeno i Mónica Díez, respectivament.

Dels més de 4.000 euros recaptats i després de descomptar les despeses tècniques de realització del concert, s'ha fet lliurament de 3.270 euros, que "dins de les més de cent accions que duem a terme en el Pla d'Acció, aniran destinats a situacions d'emergència social dins de la pròpia província d'Alacant, en matèria de pobresa", segons Jimeno.

En la visita han participat també les diferents representants de les empreses que han patrocinat a l'orquestra universitària durant el present curs acadèmic, entre elles Sofia Blasco, secretaria general del Grup Marjal, Silvia Garrigós, membre del Grup Vectalia i Purificació Berdejo, gerent del Centre Comercial Gran Via, d'els qui va partir la idea de dur a terme un concert solidari en benefici de Creu Roja i gràcies als patrocinis de la qual s'han pogut sufragar les beques dels músics de l'OFUA. Manuel Palomar ha expressat la intenció de la Universitat d'Alacant de seguir col·laborant en aquesta i altres accions solidàries i de responsabilitat social, "sobretot -ha dit- en aquelles que incidisquen directament en el nostre entorn més immediat".

Per la seua banda, Francisco Javier Jimeno ha comentat que només en el que va d'any han dedicat "60.000 euros a comprar menjar per als més necessitats en la ciutat d'Alacant, quatre vegades més que l'any passat", ha destacat la importància d'aquest tipus d'accions i ha agraït "la sensibilitat" de la UA amb la seua causa.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464