Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • LA OFUA CONVOCA LES PROVES D'ACCÉS PER AL CURS 2013-14

LA OFUA CONVOCA LES PROVES D'ACCÉS PER AL CURS 2013-14

L'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant convoca per als dies 15 i 16 d'octubre les proves d'accés per al curs de 2012-13 en les especialitats instrumentals de violí, viola, violoncel i contrabaix, en corda; flauta, oboè, clarinet, fagot, trompa, trompeta, trombó i tuba, en vent, i de percussió. Les sol·licituds es podran presentar fins a l'11 d'octubre, o fins al dia 13 a través del formulari electrònic, i el dia 14 es publicarà la llista dels aspirants.

Els requisits per a presentar la sol·licitud són tenir com a mínim 16 anys complits dins del curs acadèmic (excepte excepcions) i no superar els 35 anys d'edat, així com residir a la Comunitat Valenciana.

Pel que fa als criteris de selecció, podran accedir els membres de la comunitat universitària, els estudiants de qualsevol dels conservatoris de música de les comarques d'Alacant, els músics d'escoles i societats musicals de les poblacions amb seu universitària o tenir experiència en l'instrument que es pretén perfeccionar, sense que siga imprescindible haver sigut estudiant del conservatori de música o de qualsevol altre centre homologat.

Les modalitats d'inscripció seran la presencial, en què caldrà omplir la fitxa de sol·licitud que apareix en el fullet informatiu que es presentarà en el Punt d'Informació Cultural (PIC), a la planta baixa del Paranimf ( 965903725 o 965909827); o bé la matrícula electrònica, omplint el formulari electrònic.

L'OFUA, sota la batuta del director titular i artístic, Mihnea Ignat, s'ha convertit en l'agrupació orquestral de major qualitat i rellevància de la província d'Alacant. Al llarg del seu curt recorregut ha rebut invitacions per a actuar en sales tan prestigioses com l'Auditori Nacional de Música de Madrid, l'Auditori de Saragossa, l'Auditori de Múrcia o l'Auditori de la Diputació d'Alacant, entre altres, i les seues actuacions han sigut retransmeses pel canal "Clásica" de Ràdio Nacional d'Espanya.

Manté una estreta col·laboració amb la Fundació Albéniz i l'Escola Superior de Música Reina Sofia de Madrid, institucions de reconegut prestigi internacional dins de l'ensenyament musical. Els integrants de l'OFUA actuen habitualment amb agrupacions de gran prestigi nacional i internacional com la Mahler Chamber Orchestra, la Mozart Orchestra de Bologna (Itàlia), la Jove Orquestra Nacional d'Espanya o la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana, fet que avala àmpliament la gran labor pedagògica i artística que hi ha dins de l'agrupació alacantina.

CALENDARI DE PROVES

Les proves tindran lloc els dies 15 i 16 d'octubre a la sala d’actes del Col·legi Major de la Universitat d'Alacant:

DIMARTS 15 D'OCTUBRE

  • Matí: Convocatòria de les especialitats instrumentals de cordes.

A partir de les 9.00 hores

Violí
Viola
Violoncello
Contrabaix

  • Vesprada: Convocatòria de les següents especialitats instrumentals de vent fusta.

A partir de les 16.00 hores

flauta
oboè
fagot
clarinet

DIMECRES 16 D'OCTUBRE


  • Matí: Convocatòria de les següents especialitats instrumentals de vent metall i percussió.
A partir de les 9.00 hores

Trompa
Trompeta
Trombó
Tuba
PercussióEls resultats de les proves es faran públics a partir del 21 d'octubre, una vegada conclosa la selecció, en aquesta pàgina web

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464