Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Beques de formació musical per a alumnes de la OFUA

Beques de formació musical per a alumnes de la OFUA

Els clubs Rotary Alacant i Alacant Port dotaran beques de formació musical per a alumnes de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant (OFUA), després de la signatura d'un nou acord signat amb la UA.

L'acord de col·laboració subscrit arreplega també la col·laboració entre aquestes entitats amb motiu del Concert de Nadal que la *OFUA oferirà en l'Auditori de la Diputació d'Alacant (ADDA) el pròxim 21 de desembre i que tindrà un caràcter solidari a benefici de Càrites.

Els signants han coincidit a destacar la importància d'establir col·laboracions d'aquesta índole, en suport de la cultura i destinades a la formació dels joves músics que integren l'OFUA. El vicerector Carles Cortés i el director de l'OFUA, Mihnea Ignat, han avançat que el programa de Concerts de Nadal de la OFUA d'enguany, estarà integrat per quatre concerts que es duran a terme a Elda, Cocentaina, Centre Comercial Gran Via d'Alacant i ADDA. El contingut i calendari d'aquests concerts serà presentat a mitjan novembre.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464