Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Estudiants de Publicitat i Relacions Públiques roden la sèrie en línia Contratiempo

Estudiants de Publicitat i Relacions Públiques roden la sèrie en línia Contratiempo

Entorn d'una aplicació mòbil que permet viatjar en el temps i gràcies a la creativitat d'un grup d'estudiants, la Universitat d'Alacant ha sigut l'escenari d'enregistrament de la sèrie en línia Contratiempo. Un jove projecte cinematogràfic emprenedor dirigit pels alumnes de Publicitat i Relacions Públiques Adrián Arnáiz i José Pastor.

Aquest projecte naix en el si d'un grup d'estudiants de Publicitat i Relacions Públiques, primerament com a treball de classe i després com a projecte emprenedor. Es tracta d'una sèrie en línia amb capítols de mitja hora dividits en dues parts de quinze minuts.

L'argument gira al voltant d'una aplicació mòbil que permet viatjar en el temps, amb referents humorístics a diferents pel·lícules i sèries de la cultura popular. A l'acte de presentació assistiran els creadors de la sèrie, Adrián Arnáiz i José Pastor, acompanyats per Pep Rubio, de l'Observatori d'Inserció Laboral, junt amb l'equip tècnic i de repartiment al complet, així com diferents professors de Publicitat que van donar suport a la idea.

Tot i que fins ara no han format una productora en ferma, l'organització interna del treball es regeix per la mateixa estructura que qualsevol altra productora, i així comença el camí cap a la creació d'una empresa pròpia nascuda en el si de la UA. D'aquesta manera, l'Observatori d'Inserció Laboral dóna suport al projecte com a impuls emprenedor i exemple de bones pràctiques en el Campus.

Per als següents capítols s'avancen nous escenaris, així com la inclusió d'intervencions puntuals de personatges coneguts de la cultura alacantina.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464