Saltar apartados

Galeria de Emblemes dels nostres Seus

Amb una còpia del bust iber de la Dama d'Elx s'inaugura la galeria d'Emblemes de les nostres Seus de la Universitat d'Alacant, una iniciativa amb la qual es pretén promoure un acostament entre la institució i els diferents municipis de la província amb extensió universitària. La mostra, de caràcter permanent, estarà situada al vestíbul de l'edifici de Rectorat i Serveis Generals.

La Fundació Universitària de Recerca Arqueològica l’Alcúdia d'Elx va nàixer en 1996 gràcies a un acord entre l'ajuntament il·licità, la UA i la família Ramos, propietària del jaciment. Fruit d'aquest conveni són l'actual Museu i el Centre d'Interpretació, que s'han convertit el referències obligades dins del panorama arqueològic nacional. Des d'aquest estiu, a través del vicerectorat de Cultura, Esport i Política Lingüística, responsable així mateix de les seus i l'extensió universitària, s'ha iniciat un pla de foment del jaciment amb visites programades i activitats culturals complementàries com a teatre a l'aire lliure i demostracions gastronòmiques.

Altres municipis

Escultures, facsímils, objectes de la tradició popular... fragments d'història representats de les més diverses formes han sigut triats per cadascuna de les vuit seus amb què, a més del jaciment de l’Alcúdia, estaran representades en la galeria d'Emblemes de les nostres seus, que s'acabarà de completar al llarg del pròxim mes de novembre. Amb ella i la mostra permanent dels seus objectes singulars es donarà una major visibilitat i presència de les Seus Universitàries representades en l'exposició: Cocentaina, Oriola, Villena, Benissa, Biar, la Nucia, Xixona i Alacant.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464