Saltar apartados

Julio Cortázar. Un recorregut, en el MUA

El Centre d'Estudis Iberoamericans Mario Benedetti (CEMAB), en col·laboració amb el Centre d'Art Modern de Madrid i el Museu de la Universitat d'Alacant (MUA), inauguren l'exposició Julio Cortázar. Un recorregut amb motiu del 50 aniversari de Rayuela.

L'exposició “Julio Cortázar. Un recorregut”, oberta al públic fins al 9 de novembre, pretén contribuir al coneixement de la trajectòria literària d'aquest escriptor fonamental de la literatura del segle XX, i il·luminar diferents aspectes de la seua personalitat.

L'exposició presenta diferents seccions o àrees destinades a il·lustrar diferents aspectes. Dins d'aquestes seccions els llibres tenen un rol fonamental i s'hi exhibeixen primeres edicions i llibres amb dedicatòries manuscrites fetes per Cortázar. La mostra inclou material hemerogràfic, a més d'un gran nombre de retrats fotogràfics, fotografies documentals, originals de les il·lustracions d'alguns dels seus llibres, discos, correspondència, objectes personals i altres objectes.

El material exhibit forma part de la col·lecció del Museu de l'Escriptor, del Centre d'Art Modern de Madrid. El Centre és una institució privada i dins d’aquesta, el Museu de l'Escriptor té una col·lecció de més de 4.000 objectes i documents que han pertangut a escriptors espanyols i hispanoamericans, que s'exhibeixen en forma permanent i temporal amb la finalitat de contribuir a conservar la seua memòria i a un coneixement més proper de la personalitat dels autors.VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464