Saltar apartados

L'Aula de la Ciència organitza una visita a Saix

El pròxim dissabte, 26 d'octubre, l'Aula de la Ciència de la Universitat d'Alacant organitza una visita a Saix. La jornada forma part del programa de visites als museus i espais científics de la nostra zona que ja es va iniciar la primavera passada i que tindrà continuïtat en els pròxims mesos.

En aquesta ocasió la visita serà a la casa natal d'Alberto Sols, convertida actualment en museu i arxiu històric, que alberga el llegat d'aquest prestigiós bioquímic amic de Severo Ochoa i doctor honoris causa per la Universitat d'Alacant, entre d'altres. Després està previst pujar a la penya sobre la que s'eleva el castell de Saix. Cal portar sabates i roba còmodes.

Com a final de festa i ja en la ruta de tornada al campus de la UA, tindrà lloc un dinar a Novelda. L'autobús, gratuït, eixirà del campus de Sant Vicent (pàrquing d'autobusos pròxim a la rotonda gran) a les 9.00 hores. Les places s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció a:
aula.ciencia@ua.es

Fitxer adjunt: Excursió a Sax


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464