Saltar apartados

LA UA i Xixona celebren el 9 d'octubre

La UA col·labora amb l'Ajuntament de Xixona en la celebració del 9 d'octubre amb la projecció de dues pel·lícules en valencià, L'escriptor i El meu veí Totoro, que es projectaran els dies 4 i 11 d'octubre, respectivament, ambdues al cinema Dalt.

La primera pel·lícula programada serà L'escriptor, pel·lícula de Roman Polansky, protagonitzada per Ewan McGregor i Pierce Brosnan, per la qual el realitzador d'origen polonés va rebre l'Ós de Plata al Millor director. La cinta, que també va ser guardonada amb quatre premis Cesar de l'Acadèmia Francesa, narra la trobada entre un periodista i el exprimer ministre britànic, qui li encarrega que escriga les seues memòries. La projecció tindrà lloc a les 20.30 hores.

El dia 11 d'octubre, a les 18.30 hores, serà el torn d' El meu veí Totoro, una pel·lícula d'animació japonesa dirigida per Hayao Miyazaki en 1988 sobre un esperit del bosc al que anomenen Totoro. Dues xiquetes descobreixen l'existència dels donyets de pols, d'aquesta manera aprenen que hi ha éssers que no tots poden veure, com els esperits del bosc, solament aquells de cor pur.

Fitxer adjunt: images (1)


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464