Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • La Universitat d'Alacant atorgarà el XII Premi Maisonnave a la Fundació Peláez Castillo

La Universitat d'Alacant atorgarà el XII Premi Maisonnave a la Fundació Peláez Castillo

El Consell de Govern de la Universitat d'Alacant ha aprovat per unanimitat la concessió del XII Premi Maisonnave a la Fundació Manuel Peláez Castillo pel seu suport continuat en defensa dels valors cívics, de la promoció de l'educació i la cultura en la ciutat d'Alacant, per la seua sensibilització amb la societat alacantina mitjançant iniciatives socials i patronatge.

En l’argumentació per a defensar la proposta, que com és habitual eleva al Consell el vicerector de Cultura, Esport i Política Lingüística, Carles Cortés hi ha destacat el vessant social del fundador, Manuel Peláez Castillo, “un dels empresaris ‘más importants’ i de major prestigi a la Comunitat Valenciana”, ha dit.

Cortés ha assenyalat que “l'increment de l'activitat d'aquest grup empresarial ha estat acompanyat des dels orígens per accions de responsabilitat social, creades per a promocionar i fomentar actuacions que reverteixen positivament en aspectes socials, culturals, educatius i científics per a la població”.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464