Saltar apartados

Que vaya bonito, el 10 d'octubre al MUA

El Museu de la Universitat d’Alacant (MUA) acull el 10 d’octubre l’obra Que vaya bonito, de Jorge Yamam Serrano, amb entrada lliure. L’obra, Premi Premi Morit FIRATÀRREGA 2012 al millor espectacle i Espectacle Alcover 2013-14.

“Ho deixaries tot i marxaries a la recerca del teu somni, deixant enrere a la teva família, a aquells que sempre vas tenir a prop, sabent que això suposa fer-los mal? Es tracta potser de deixar el lloc que ocupes dins la família per ocupar un lloc al món, de llançar-se al buit i volar. Es tracta potser d'abandonar el paper que has estat interpretant en la paròdia de la família”.Que vaya bonito és una obra de teatre coproduïda per TeatrodeCERCA i FIRATÀRREGA. És una obra diferent, els personatges s'acomiadaran del vell i petit paper interpretat a les seves vides, celebrant-ho amb els seus, en un terrat de debò.

TeatrodeCERCA és un col·lectiu que treballa des del 2003 en la creació d'espectacles en espais insòlits que permeten un contacte molt proper amb el públic. Han actuat en menjadors de cases particulars i en aparadors de comerços, amb experiències de cort realista que traslladen una emoció intensa. També ho han fet sobre els escenaris adaptant amb gran èxit el text de Fando i Lis de Fernando Arrabal, espectacle nominat als Max 2012.

Que vaya bonito és una trobada amb el públic que té la ciutat com a escenari de fons. La situació fictícia transcorre en el marc d'una festa a l'aire lliure on els actors i el públic comparteixen un mateix pla. Una experiència única a mig camí entre la intimitat del cinema i la proximitat del teatre de carrer. Una ocasió per a la trobada informal entre la realitat i la ficció.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464