Saltar apartados

Raül Botella. Mostra retrospectiva

El Museu de la Universitat d'Alacant (MUA) acull del 10 d'octubre al 9 de novembre, a la Sala El Cub, l'exposició Raül Botella. Mostra retrospectiva. L'obra de Raül Botella transpira la seua personalitat divertida i efervescent, inquieta i audaç, i alhora la seua passió per la plàstica, la seua obsessió creativa i el seu afany per un llenguatge pictòric personal i lliure.

La mostra es divideix en tres parts: “paisatge urbà”, que inclou aquelles obres en què l’artista va plasmar la seua visió dels espais ciutadans, “Paisatge humà”, amb aquells perfils que ratllen la caricatura i que van deixar emprenta en el seu estil, i, finalment, una part que ha estat anomenada “totum revolutum” que comprén aquells quadres consagrats a l’abstracció, junt a una –mínima- mostra dels treballs multidisciplinars que produïa l’autor.

En conjunt, una mostra retrospectiva que, si bé només recull una part de la seua prolífica producció, permet recórrer a la trajectòria d’un artista que ha deixat una gran empremta gràcies a la seua valentia per explorar un llenguatge propi i personal.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464