Saltar apartados

SETMANA DEL RECICLATGE EN LA UA

L'Oficina EcoCampus, dependent del Vicerectorat de Campus i Sostenibilitat, durà a terme la setmana que ve una de les primeres accions empreses durant el present curs, la Setmana del Reciclatge, que arranca l'aquest dilluns, 28 d'octubre.

En concret, s'han programat diverses activitats gratuïtes com el taller "El buen reciclador” i la Eco-tertúlia sobre reciclatge "Los residuos no son basura”. El primer taller tindrà lloc el dilluns 28, a les 10.0 hores, en l'aula 0B01 de l'Aulari II (planta baixa), on s'explicaran qüestions bàsiques de la importància del reciclatge, així com les pautes per a la seua correcta ubicació en els diferents contenidors.

De la mà del periodista ambiental José Luis Gallego, col·laborador de Julia Otero, el dimarts 29 a les 11.30 hores en el saló d'actes de l'Escola Politècnica Superior I, es descobrirà el dilema ambiental que planteja la gestió dels nostres residus i l'important paper que podem jugar per a contribuir a reduir-ho.

Del 28 al 31 d'octubre, recorrerà el campus de la Universitat d'Alacant una simpàtica parella d'avis que ens ensenyaran que reciclar és molt fàcil i que amb uns petits gestos quotidians podem ajudar molt a conservar el nostre medi natural.

Els interessats que participen en les activitats rebran un certificat d'assistència.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464