Saltar apartados

Cultura et porta al teatre

El Servei de Cultura de la Universitat d'Alacant proporciona als estudiants de la UA invitacions per a assistir a la representació de de l'espectacle de teatre Show Cost, el divendres, 13 de desembre , a les 21.00 hores, en el Teatre Arniches.

Sinopsi

SHOW COST és el penúltim cartutx en la recambra d’un actor que vol continuar fent teatre en els temps que corren i, el que és més quimèric encara, viure d’ell. Per a aconseguir això optarà per abaixar-se els pantalons davant del públic i mostrar la seua arma de seducció massiva: l’humor i la capacitat de desdoblar-se en múltiples personatges a la velocitat del raig.

SHOW COST vol ser una radiografia irònica i mordaç d'aquesta societat de baix cost laboral, polític i moral que ens ha tocat viure. Vol posar també la primera pedra d'una nova i revolucionària manera d'entendre el teatre. Al servei d'aquesta delirant idea, l'actor modificarà la mirada del públic i crearà una nova raça d'espectadors: l'espectador del futur.

SHOW COST: “Estalviem en costos, malgastem en humor”.

SHOW COST: “Reinventar-se o morir, eixa és la qüestió”.

Invitacions

MIC, Punt d'Informació Cultural del Museu de la Universitat d'Alacant
Tel.: 965 903 464
A/i: mua@ua.és

A l'hora de recollir les invitacions és necessari presentar la TIU d'estudianta de la UA. Dues invitacions per persona. Les invitacions es poden canviar en la taquilla del Teatre Arniches de dilluns a divendres, de 10.00 a 13.00 hores, i el dia de la funció dues hores abans de l'espectacle, a partir de les 19.00 i fins a les 20.30 hores.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464