Saltar apartados

El anzuelo de Fenisa

L'Aula de Teatre Universitari de la UA representarà a les 12.00 hores aquest dimecres, 13 de novembre, El anzuelo de Fenisa, de Félix Lope de Vega, amb adaptació i direcció de Ricardo Arqueros. L'eespectacle es durà a terme al Paranimf. L'entrada costa 3 euros i es pot comprar a Instant Ticket, Llibreria Compás i una hora abans al lloc de la representació.

Basada en el desè conte del vuitè dia del Decameron de Boccaccio. Fenisa, una dama de la cort de Palerm, festeja el ric mercader Lucindo per a beneficiar-se del seu patrimoni. Paral·lelament, Dinarda, disfressada d'home, arriba a Palerm buscant l'home que la va seduir per a després abandonar-la. Fenisa acaba enamorant-se d'un tal Don Juan de Lara, que no és altre que la disfressa sota la qual s'amaga Dinarda.
Text divertit, modern i que té continguts morals i ètics tan importants com la independència de la dona o el dret a un treball digne. El anzuelo de Fenisa és una obra que fa olor de mar. Des del port on arranca l'acció escènica fins al golf on naufraga l'avarícia de Fenisa. Aquest mateix mar en el qual Dinarda rescata Albano de la illa de l'oblit i, on Tristán lluita contra el corrent de picardia i astúcia que amenaça la bossa del seu amo. La llum i l'ambient són els de una ciutat portuària plena de vaixells, mercaderies i mercaders.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464