Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • II Encuentro Iberoamericano de Gestión del Patrimonio

II Encuentro Iberoamericano de Gestión del Patrimonio

Com conservar i gestionar el patrimoni, tant edificat com cultural i natural, és l'objectiu d'una trobada que, organitzada per la Universitat d'Alacant conjuntament amb universitats i organismes iberoamericans, se celebrarà a partir d'aquest dimecres.

Aquest II Encuentro Iberoamericano de Gestión del Patrimonio, que es desenvoluparà dels dies 20 al 22 de novembre, compta amb la col·laboració de les les universitats Autònoma Metropolitana de Mèxic, José Martí de Sancti Spiritus (Cuba) i del Ministeri de Cultura de la República d'Uruguai, a més de la de l'Ajuntament d'Oriola, subseu de la trobada.

Investigadors i experts dels dos costats de l'Atlàntic tractaran sobre diverses situacions i iniciatives dutes a terme tant a Espanya com en ciutats iberoamericanes. Entre altres temes es tractaran els de la gestió urbana arquitectònica, el patrimoni industrial, els conjunts històrics, l'art rupestre, construccions socials d'un paisatge, les vies verdes, noves tecnologies i espai públic, etc.

Les dues primeres jornades es faran en la sala de graus de Filosofia i Lletres, i la del dia 22 de novembre a Oriola, en el palau d'Arneva.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464