Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • La clau que obri tots els panys s'instal·la en la Facultat d'Educació

La clau que obri tots els panys s'instal·la en la Facultat d'Educació

La Universitat d'Alacant ha instal·lat l'escultura de Manuel Boix La clau que obri tots els panys que s’instal·larà a la nova Facultat d'Educació. 'La clau que obri tots els panys' és una escultura que mostra la confiança en l'ensenyament en valencià i en el treball en equip com la solució que permet als estudiants i a la societat obrir totes la portes del futur. Aquesta obra està formada per un cap de xiquet en bronze amb una clau en la part superior i en la part baixa per una urna que allotja en l’interior més de tres-cents llibres dipositats per diverses escoles del País Valencià.

L’autor i la Federació Escola Valenciana van donar l’obra a la UA en el 2011 perquè s’instal·lara en la nova Facultat d'Educació, ja en funcionament aquest curs.

També es recorden es recorden els 30 anys de l'aprovació, en el Palau de la Diputació d'Alacant, de la Llei d’ús i ensenyament del valencià, una llei que desenvolupava un dels temes clau de l’Estatut d’Autonomia: el reconeixement del valencià com a llengua oficial en els àmbits de l'administració, els mitjans de comunicació, la justícia i, especialment, l'ensenyament.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464