Saltar apartados

Lectura pública de la Constitució

La Universitat d'Alacant, amb la participació del rector, Manuel Palomar, vicerectors i vicerectores, autoritats locals, alumnat d'educació primària i instituts, autoritats acadèmiques i de les institucions públiques, representants de col·lectius ciutadans i totes les persones que hi vulguen assistir, celebrarà la tradicional lectura íntegra i pública del text de la Constitució el dijous 5 de desembre en la Seu Ciutat d'Alacant, a les 11.00 hores.

A més, pel seu suport continuat en defensa dels valors cívics, de la promoció de l'educació i la cultura en la ciutat d'Alacant quant a la sensibilització amb la societat alacantina mitjançant iniciatives socials i patronatge, la Fundació Manuel Peláez Castillo rebrà el XII Premi Maisonnave el pròxim dimarts 10 de desembre, a les 20 h, en la mateixa seu universitària.

Es tracta d'un guardó que porta el nom del primer alcalde d'Alacant triat democràticament i que anualment s'atorga a una persona o entitat que s'haja distingit per la defensa de l'educació, la cultura o els valors cívics en la ciutat.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464