Saltar apartados

Macedonia Circus, aquest dissabte en el Paranimf

El Paranimf de la Universitat d'Alacant acull aquest dissabte, 23 de novembre, l’espectacle Macedònia Circus, dins de Circarte.5. Festival de Circo y otras artes por todas partes, amb un programa replet d'actuacions de circ, teatre, música i tallers circenses en diferents punts de la localitat, entre ells el Centre Cultural Las Cigarreras o el Paranimf de la Universitat d'Alacant.

Macedònia Circus és un espectacle únic creat especialment per a l'ocasió amb 15 artistes en escena com els granadins Zen del Sud amb la seua simetria, equilibris i música en directe; les catalanes Capicúa i les seues acrobàcies aèries o la jove trouppe murciana d'acròbates UpArte i la seua potència, la seua plasticitat i la seua adrenalina sense límits.

Les activitats de Circarte.5 s'acolliran al Pay After Show, un sistema de “pagament posterior” que confia en l'espectador la decisió del preu de l'espectacle, després d'haver-ho vist. Amb aquesta iniciativa el festival elimina la barrera psicològica del cost de l'entrada al mateix temps que retorna a l'espectador la responsabilitat de valorar justament el treball artístic que ha vist.

Fitxer adjunt: Macedonia Circus


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464