Saltar apartados

Villena acull TEATRUN

La Casa de Cultura de Villena acollirà els dies 13, 20 i 27 de desembre TEATRUN, el Cicle de Teatre Universitari Amateur, en el qual es representaran El No de Virgilio Peña, Lisístrata i El anzuelo de Fenisa.

El cicle, organitzat per la Universitat d'Alacant i l'Ajuntament de Villena, comença el dia 13 de novembre, a les 20.30 hores, amb El No de Virgili Piñera. Laula Teatre representarà una obra, dirigida per Mª Ángeles Rodríguez, en la qual dos joves “diuen no a una sola cosa i a un munt de gent”. Aquesta companyia murciana ens mostrarà “un espill grotesc, deformat, hilarante i revelador” amb la finalitat de “fer-nos reir perquè comprenguem la serietat de l'assumpte”.

El dia 20 de novembre serà l'Aula de Teatre de la UA, sota l'adreça de Tomàs Mestre, la que posarà l'escenari Lisístrata, representació d'una comèdia de Aristófanes que ha collit grans èxits i que sota “un llenguatge lliure i desenfadat i d'una peripècia escènica hilarante” planteja “un problema greu i universal”, la guerra i les seues conseqüències.

Finalment, El anzuelo de Fenisa dirigida per Ricardo Arqueros i interpretada també per l'Aula de Teatre de la Universitat d'Alacant, ens presenta a Fenisa, una dama famosa per la seua bellesa i la seua intel·ligència, i sus múltiples ardides. Lope de Vega ens submergeix de nou en un gran embulle en el qual tots “lluitaran amb astúcia i picardía sense saber quan tendeixen l'ham o quan estan caent en ell”.

Totes les obres tenen entrada lliure limitada a la capacitat de la sala.

Fitxer adjunt: Díptic Teatrun


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464