Saltar apartados

20 espectacles per a febrer, març i abril

La nova programació cultural de la Universitat d'Alacant (ACUA) per als mesos de febrer, març i abril inclou 20 espectacles, amb una ferma aposta per l'oferta de teatre en valencià, la col•laboració del Conservatori Professional de Música Guitarrista José Tomás d'Alacant i la producció pròpia amb la Convocatòria d'Arts Plàstiques Mulier Mulieris, com a punts destacats.

L'oferta teatral consta de sis representacions en valencià, que donaran començament dimecres que ve, 5 de febrer, en el Paranimf amb l'obra Quatre- Cents!, posada en escena per la companyia CRIT amb direcció de Pep Sanchis. El Col·legi Major acollirà Nora el dilluns, 13 de febrer (20.00 hores), a càrrec de produccions Els Soterranis; el 26 de febrer Toni Gomila interpretarà Acorar (20 h) i el 27 Bacantes d'Eurípides (12.00 hores) amb el grup teatral La Nau Argo, ambdues en el Paranimf. La programació teatral continuarà al març amb Mandíbula Afilada i Saineters Teatre, el dia 11 de març, 12.00 hores en el Paranimf i Lucrècia o Roma Lliure, representada per la Trup 12 de març, 20.00 hores en el Paranimf, que inclourà un col•loqui amb els actors després de la funció.

Com a novetat en l'apartat teatral, Tomàs Mestre, serà el nou responsable de l'Aula de Teatre de la UA, qui pren el relleu de l'actual director Juan Luis Mira, que deixa la direcció per motius de salut. Entre altres tasques, Mestre reforçarà la col·laboració de la UA amb la Xarxa Alcover.

A més, en aquesta ocasió, el vicerectorat ha comptat amb la col•laboració dels alumnes José Pastor i Adrián Arnaiz, que han elaborat un espot per a promocionar les activitats culturals que es desenvolupen a la Universitat d'Alacant.


MÚSICA

Joan Amèric obrirà la programació musical de la UA, amb la presentació del seu últim disc DIRECTAment, el 19 de febrer. El MUA serà novament l'escenari dels Concerts a càrrec del Conservatori Professional de Música Guitarrista José Tomás d'Alacant, gràcies a un acord de col·laboració entre ambdues institucions pel qual s'oferiran un total de 6 concerts, tots a les 19.00 hores: piano (27 de febrer i 10 d'abril), flauta i piano (6 de març), quintet de vent (13 de març) i premis extraordinaris 2013 (27 de març i 3 d'abril).

El Paranimf acollirà el 5 de març una de les apostes líriques més esperades, “Melodies de Dona”, un espectacle que ret homenatge al personatge femení en l'òpera, amb la interpretació de la Companyia Lírica alacantina Vocemmus. El 20 de març serà el torn de l'Orquestra Filharmònica de la UA (OFUA) que oferirà un concert a benefici de Alinur (20 h. Paranimf), com a part dels Concerts de Primavera de la UA.

Abril es vestirà de jazz amb el piano d'Albert Nieto (el dia 1 a les 19 h en el MUA) i el 2 d'abril amb Cotijazz Big Bang sota la direcció de Perico Sambeat (Paranimf, 20 hores). L'apartat musical finalitzarà amb “La història del Rock” el 8 d'abril (11:30h. Paranimf) dirigida per Santiago J. Iglesias.

La programació cultural afegeix també una trobada cinematogràfica i un espectacle de dansa. El director de cinema Chema García Ibarra protagonitzarà una trobada amb el públic en el Col·legi Major el 6 de febrer (19.00 hores), que inclourà una retrospectiva sobre la seua obra, projeccions i xarrada amb el públic.

La dansa arribarà de la mà de la companyia Mou Dansa i la coreògrafa Mónica Cervantes, amb l'espectacle “Pure Pleasure” (26 de març, 20.00 hores Paranimf).

Fitxer adjunt: Cartell ACUA


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464