Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Ajudes a nous materials docents en valencià i anglès

Ajudes a nous materials docents en valencià i anglès

El Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística de la Universitat d'Alacant, a través del Servei de Política Lingüística (SPL) i amb el suport de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, convoca un concurs públic d'ajudes destinades a l'elaboració de nous materials docents en valencià i anglès per a les assignatures dels títols de grau.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és incentivar l'elaboració en valencià i anglès de nous materials docents escrits i audiovisuals, amb la màxima qualitat lingüística, per part del professorat de la Universitat d'Alacant. Podran ser objecte d'aquestes ajudes els materials docents
elaborats pel professorat de la Universitat com a suport docent i de referència de les classes presencials que el PDI haja d'impartir en valencià i anglès en el curs 2013-14.

Les persones que opten a qualsevol de les ajudes han d'omplir i enviar el formulari de sol·licitud (http://aplicacionesua.cpd.ua.es/cuestionario/pub/preg.asp?idioma=va&cuestionario=2950) al Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística.

La persona sol·licitant i, si n'hi ha, les persones que conformen l'equip, com a mínim han d'estar en possessió del nivell B2 de valencià per a les ajudes de valencià i del nivell B2 d'anglès per a les ajudes d'anglès.

L'import màxim de cada ajuda és de 500 euros per sol·licitud. En el cas que hi haja més d'una autora o autor, l'ajuda es repartirà a parts iguals, si en la sol·licitud no s'indica un repartiment diferent, i es farà efectiu a aquelles coautores o coautors que complisquen les bases. Només es podrà optar a una ajuda per convocatòria.

L'import de l'ajuda es farà efectiu quan s'haja lliurat la versió definitiva revisada del material a les persones beneficiàries i l'hagen posat a disposició de l'alumnat en el Campus Virtual, autoarxivat en el Repositori de la Universitat d'Alacant (RUA http://rua.ua.es/dspace/) i, si escau, en l'OpenCourseWare de la Universitat d'Alacant (OCW-UA, http://ocw.ua.es/va/).

Les sol·licituds es presentaran fins al 14 de febrer. La resolució de la convocatòria es publicarà el mes de març en la pàgina web del Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464