Saltar apartados

Club de Lectura Mario Benedetti

El club de lectura Mario Benedetti pretén reunir a un grup de persones aficionades a la literatura i que volen compartir l'experiència de la lectura en «la casa» alacantina de l'autor: el Centre d'Estudis Iberoamericans Mario Benedetti. Aquest centre alberga la biblioteca personal madrilenya de l'escriptor, que compta amb llibres de diversos autors, amb dedicatòries d'aquests i anotacions de Benedetti en els marges, documents personals, poemes autògrafs i un gran nombre d'edicions de la seua obra.

Per a les lectures es comptarà amb aquests llibres, que seran prestats als assistents al club. Així mateix es podran consultar els exemplars més valuosos d'aquest fons bibliogràfic.

L'acostament a tres dels seus contes, una de les seues novel·les més valorades i una selecció dels seus poemes pretén donar una visió més enriquida de cada títol i esbossar unes pinzellades en el coneixement del conjunt de la seua obra. També s'atén a altres maneres d'expressió artística, amb l'audició musical de versions de poemes i el comentari d'adaptacions cinematogràfiques, per a aprofundir en el debat sobre la narrativa i la poesia de Mario Benedetti.

El Club de lectura rerà impartit per Segio Galindo, llicenciat en Filosofia i Lletres i editor de textos, es dedica a la docència en diferents àmbits: és professor d'ensenyament secundari, coordina el Club de lectura de la Universitat d'Alacant i imparteix classe en el Màster en Estudis Literaris.

INSCRIPCIÓ:

Del 16 de desembre de 2013 al 17 de febrer de 2014
Formulari d'inscripció: http://aplicacionesua.cpd.ua.es/cuestionario/pub/preg.asp?idioma=va&cuestionario=3346
(En enviar el formulari d'inscripció rebrà un email amb les dades bancàries on prodrá abonar la matrícula)

MATRÍCULA: 20 €

RECONEIXEMENT: 20 hores ICE


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464