Saltar apartados

JOBJust4You, per a joves universitaris

Els pròxims dies 17 i 18 de febrer, el Palau de Congressos de Barcelona acollirà JOBarcelona'14, les primeres jornades internacionals d’ocupació i orientació laboral dirigides a estudiants de les universitats de la Xarxa Vives. La col·laboració de la Xarxa Vives en aquesta activitat s'emmarca en la línia de servei als estudiants de les universitats membres. Els alumnes poden apuntar-se a les jornades abans del 7 de febrer.

JOBjust4U organitza espais de trobada presencial entre empreses, universitaris, universitats i institucions per a facilitar el contacte cara a cara i unir necessitats. Així, pretén serr un lloc obert de referència anual en la ciutat de Barcelona on tots els joves universitaris i titulats que busquen ocupació i volen millorar professionalment o necessiten orientació laboral puguen connectar de forma directa amb empreses i conéixer les oportunitats reals que les companyies participants els ofereixen tant en l'àmbit nacional com a internacional.

També busca concentrar companyies capdavanteres destacades de tots els sectors que han sigut seleccionats en funció de les seues bones pràctiques en relació a la gestió dels recursos humans, estant moltes d'elles presents en els rànquings reconeguts internacionalment que mesuren aquest valor.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464