Saltar apartados

Nora, al Col·legi Major

El Col·legi Major acollirà el 13 de febrer, a les 20.00 hores, l’obra Nora, la història en valencià d’una dona que decideix fer-li un gir a la seua situació personal. L’entrada és amb invitació, que pot recollir-se al MIC, Punt d’informació cultural del Museu de la Universitat d’Alacant (MUA).

La dificultat econòmica general obliga a Nora (Jesica Fortuny) a fer canvis particulars de la seua circumstància vital, en la qual es veuen reflectides alguns senyals inequívocs de una situació de maltractament psicològic.
Inconscientment, es projecta sobre Nora una nova actitud vital que pintarà els seus ulls amb colors de lluita. Amb la humanitat que desprén la protagonista, l’espectador comparteix amb ella el seu viatge cap a una nova realitat.

La nova companyia teatral El Soterrani de Picassent ens mostra el seu primer espectacle, documentat en casos reals. Una posada en escena i interpretació que no deixarà indiferent ningú.

Fitxa artística:

Companyia: Produccions El Soterrani (Picassent)
Text i interpretació: Jesica Fortuny
Direcció: Pau Blanco

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464