Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Nosaltres, 30 anys de l'Estatut d'Autonomia en Xàtiva

Nosaltres, 30 anys de l'Estatut d'Autonomia en Xàtiva

L'Associació d'Amics de la Costera ha organitzat unes jornades sobre la Transició que es completa amb l'exposició Nosaltres, 30 anys de l'Estatut d'Autonomia, organitzada per la UA i oberta al públic fins al pròxim 12 de febrer a la sala d'actes de la Mancomunitat de Municipis La Costera-Cana.

Les jornades seran inaugurades el 24 de gener pel vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés, el vicerector de Participació Territorial de la Universitat de València, Jorge Hermosilla, i el president de l'associació, Joaquim Corts.

Les jornades pretenen abordar l'estudi del procés sociopolític de la Transició des de la perspectiva comarcal i des de múltiples punts de vista: cultural, social, polític, econòmic. L'objectiu és facilitar la comprensió del concepte històric i acostar a les noves generacions la visió de persones que van protagonitzar la Transició en la Costanera.

La trobada va acompanyat per l'exposició Nosaltres, 30 anys de l’Estatut d’Autonomia, que commemora el trenté aniversari d'aquesta norma. L’exposició s’articula en tres espais temàtics: la transició i la reclamació de l’autogovern, l’Estatut d’Autonomia i els símbols identitaris.

Aquesta exposició permet als visitants de conéixer, a través una recopilació acurada del material més significatiu, l’essència d’una època convulsa en què es van recuperar les institucions valencianes després de segles de centralisme polític.

Fitxer adjunt: Nosaltres-2721Nosaltres2

Fitxer adjunt: La Transició


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464