Saltar apartados

Retrospectiva sobre l'obra de Chema García-Ibarra

Chema García Ibarra, cineasta alacantí premiat en Sundance i Berlinale, participarà el pròxim 6 de febrer en una trobada en la qual es farà una retrospectiva de la seua obra.

L'activitat, que donarà començament a les 19.00 hores en el Col·legi Major de la UA, se centrarà en la projecció de diversos curtmetratges i videoclips, i el posterior col·loqui amb el director, antic alumne de la Universitat d'Alacant. Entrada lliure fins a completar l'aforament.

Aquesta retrospectiva ha sigut dissenyada perquè l'estudiant, i qualsevol aficionat el cinema, tinga una trobada interessant i enriquidor amb un autor alacantí que ha sigut premiat en múltiples ocasions en certàmens internacionals.
Nascut a Elx en 1980. García-Ibarra és llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat d'Alacant. Ha rebut més de 100 guardons internacionals en la categoria de curtmetratge en els festivals de Cannes, Sundance, Berlín, o el Chicago Film Festival. A més, com a director de videoclips, ha col·laborat amb grups com Klaus & Kinski, Alosa Bentley, o Parade.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464