Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Convocatòria d'ajudes de promoció cultural i lingüística per a l'any 2014

Convocatòria d'ajudes de promoció cultural i lingüística per a l'any 2014

El Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística (VCEPL), amb l'objectiu de promoure les activitats que tinguen com a fi complementar la formació cultural de la comunitat universitària, fa pública una convocatòria per a concedir ajudes destinades a finançar l'organització d'activitats de promoció cultural i lingüística per a fer durant l'any 2014.

Aquesta convocatòria pren com a base la tradicional convocatòria pública de les antigues ajudes d'extensió universitària; si bé en l'actual es prioritzen els objectius que han de reunir les activitats proposades que han d'estar centrades en activitats de “promoció cultural i lingüística” en el seu sentit ampli, és a dir, en l'organització d'aquelles que abasten la difusió de la cultura, incloent-hi la cultura científica en particular o pròpia del quefer universitari. Per això, aquesta convocatòria s’encamina a finançar jornades de contingut cultural, i no a organitzar esdeveniments o jornades lligats a l’activitat formativa o d’investigació.

Igual que en anys anteriors, d’aquesta convocatòria s'obri als diferents col·lectius de la Universitat d'Alacant que vulguen proposar l'organització d'activitats de difusió de la cultura que en possibilite la connexió amb els valors de la igualtat, la sostenibilitat, la integració o la cooperació internacional, i amb les finalitats que assenyalen els articles 2, i 131 i 132, especialment de l'Estatut de la Universitat d'Alacant, que imposen obligacions clares de foment als òrgans de govern de la nostra Universitat.

Com a novetat, la regulació per a l'any 2014 preveu, d'acord amb la normativa vigent, dos períodes per a presentar les sol·licituds i dos procediments de selecció i resolució dins d’un mateix exercici pressupostari. Així es possibiliten les mesures d’estabilitat pressupostària en funció del semestre en què es faran aquestes activitats de promoció cultural i lingüística.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464