Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • El reconegut escriptor romanès Dan Lungu, en la UA

El reconegut escriptor romanès Dan Lungu, en la UA

L'escriptor i director del Museu de la Literatura Romanesa, Dan Lungu, estarà demà dimarts 25 de febrer en la Universitat d'Alacant, on oferirà la conferència “Viejas comunistas, nostalgias paradoxales, identidades fracturadas”, en l'Aula Magna de la Facultat de Lletres, a les 16.00 hores.

Després de la conferència es projectarà la pel·lícula Sînt o baba comunista, en versió original amb subtítols en anglès.

Dan Lungu ha rebut una desena de premis nacionals i internacionals, com el premi de la Unió d'Escriptors o el títol de Chevalier de l’Ordre des Arts et des Lettres per la seua contribució a l'enriquiment del patrimoni cultural francès en 2011.

Lungu també és professor titular d'Universitat Al.I.Cuza de Iasi (Romania) i és un dels més aclamats escriptors romanesos de la nova generació, els llibres del qual s'han traduït a una desena de llengües (francès, alemany, italià, espanyol, polonès, eslovè, hongarés, búlgar, grec i turc). Ha realitzat estudis postdoctorals en la Sorbona i ha sigut redactor de la revista Au Sud de l’Est (París). En 1996 va fundar a Iasi el grup literari Club 8.VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464