Saltar apartados

'La ciència és notícia' al campus

La Universitat d'Alacant i el Servei d'Informació de Notícies Científiques (SINC) organitzen l'exposició La Ciència és notícia, comissariada per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia, FECYT. La mostra estarà a l'edifici de Ciències II del Campus, planta baixa, fins al últims dies de març.

50 fotografies de gran format formen aquesta mostra que presenta els esdeveniments científics de més rellevància dels últims anys, des de la mirada no solament de reporters gràfics i periodistes sinó també d'investigadors i persones aficionades a la ciència.

Els organitzadors de l'exposició afirmen que els esdeveniments científics generen imatges imprescindibles pel seu interès periodístic, el seu poder divulgatiu o simplement per la seua bellesa. Les obres seleccionades presenten temes de gran interès i diversitat, com l'últim eclipsi d'una dècada, com funciona un laboratori antidopatge, noves espècies curioses, els misteris del casquet gelat marcià, Haití zona zero, imatges d'un tatuatge electrònic, la reconstrucció d'una mòmia o les dones viuen més però molt pitjor, són alguns dels temes centrals de les fotografies exposades. Les espectaculars imatges les han seleccionades els periodistes de l'Agència SINC, de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT).

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464