Saltar apartados

LA UA celebra el Dia de la Ràdio

El Dia de la Ràdio arriba al Campus de la Universitat d'Alacant de la mà de l'Escola Politècnica Superior i la seua Ràdio Politècnica. Aquest dijous, 13 de febrer, de 9.00 a 14.30 hores, la Ràdio Politècnica ix a la Universitat i emetrà 13 programes de contingut molt divers des de l'amfiteatre de l'Aulari II.

Aquesta activitat acostarà la ràdio a la comunitat universitària amb els programes Emprendiendo, El jardinero de empresa, Esta radio no es para viejos, El rincón de los comíos, El hombre de las Tabernas, Not in my home, El equipo B, Mazinger Z, Universo desde la Politécnica, ULost, La experiencia responde i Ritmo EPS. La programació radiofònica incorpora des de demà un nou programa, Cultura Campus VEU, que depèn del Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística. El nou programa tindrà una periodicitat quinzenal i acostarà tota l'oferta cultural de la UA a la comunitat universitària a través de les ones.

Amenitzaran el Dia de la Ràdio les actuacions musicals de Billy Mandanga, Freestyle: Arkano y Jaloner, La Caixa de Gel i Ritmo EPS.

Estudiants que col·laboren en el Voluntariat Cultural de la UA participaran en aquesta jornada, oferint suport tècnic als organitzadors, difonent l'activitat entre l'alumnat i animant a la participació.

L'acte es retransmetrà en directe per videostreaming i podrà seguir-se en el següent enllaç

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464