Saltar apartados

Sergio Ramírez a la UA el 17 de febrer

La Càtedra Vargas Llosa, amb la col·laboració del Centre d'Estudis Mario Benedetti i la Seu Ciutat d'Alacant, organitza dues conferències de l'escriptor i periodista nicaragüenc Sergio Ramírez, que se celebraran el pròxim 17 de febrer, una a la Seu i l'altra al CEMAB.

La primera de les trobades es durà a terme a les10.00 hores al Centre d'Estudis Mario Benedetti i girarà entorn de "La imaginación y la realidad en América Latina". La segona conferència serà a les 20.15 hores, a la Seu Ciutat d'Alacant, i tindrà per títol "Los oficios compartidos de la literatura y la política".

Sergio Ramírez va començar la seua carrera literària com a contista i va publicar el seu primer relat el 1960. Deu anys més tard va publicar la seua primera novel·la. En la seua trajectòria ha anat alternant aquests gèneres amb l'assaig i el periodisme. La seua consagració internacional va arribar el 1998 quan va guanyar el Premi Alfaguara amb la seua novel·la Margarita, está linda la mar.

Ramírez també ha mantingut una estreta vinculació amb el periodisme. El 1990 va fundar El Semanario, publicat a Managua durant deu anys, i és col·laborador en diverses publicacions de tot el món, entre les quals, El País, de Madrid; La Jornada, de Mèxic; El Nacional, de Caracas; El Tiempo, de Bogotà i La Opinión, de Los Angeles; La Prensa i la revista Magazine a Nicaragua. Dirigeix la revista electrònica cultural de l'Amèrica Central, anomenada Carátula.

Fitxer adjunt: noname


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464