Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Convocatòria d'ajudes per a esportistes d'alt nivell

Convocatòria d'ajudes per a esportistes d'alt nivell

La Universitat d'Alacant ha tret una convocatòria d'ajudes a esportistes universitaris d'alt nivell, amb la finalitat de compatibilitzar l'activitat esportiva i acadèmica. Aquesta convocatòria pretén ser una ajuda per a estudiants que cursen els seus estudis en la Universitat d'Alacant i que participen representant a aquesta universitat en les diferents competicions.

A més dels drets establits en el Reglament per a la Promoció i Suport a l'Esportista Universitari , totes i tots aquells universitaris integrats en l'esmentada convocatòria tindran dret a ajudes econòmiques, les quals aniran destinades prioritàriament a despeses de matrícula, transport, allotjament, desplaçament, material (esportiu, docent i informàtic), així com qualssevol altres que es pogueren establir.

Per a poder sol·licitar la inclusió en el Programa d'Ajudes a Esportistes Universitaris d'Alt Nivell serà condició necessària estar matriculat en la Universitat d'Alacant en una titulació oficial de primer, segon o tercer cicle o qualsevol dels tres cicles (grau, màster i doctorat) en el curs 2012-2013 o 2013-14.

El nombre d'ajudes dependrà del nombre d'esportistes universitaris que complisquen els requisits establits en la present convocatòria. Es distingiran dos tipus d'ajudes: Alt Nivell I i Alt Nivell II. En qualsevol cas, cada esportista universitari solament podrà optar a un sol tipus d'ajuda.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464