Saltar apartados

El Perro Naranja, estrena a la UA

El director i guionista Ángel Puado, també treballador de la Universitat d'Alacant, projectarà el seu primer llargmetratge El Perro Naranja aquets divendres, 14 de març, a les 19.30 hores a la sala d'actes de la Facultat d'Educació de la UA. La projecció ha despertat gran expectació i ja s'han esgotat totes les invitacions.

Amb una durada de 94 minuts, la pel·lícula narra els dubtes existencials de quatre adults, però "també tenen algunes coses clares en un període de maduració personal que no els portarà a cap lloc", detalla el director.

Amb un pressupost low cost de 2.000 euros, El Perro Naranja es va rodar en 15 dies al llarg de l'any 2013 i ha comptat amb un equip tècnic que ha variat entre dos i cinc tècnics, depenent del dia de rodatge.
Un total de dotze actors i actrius de la província d'Alacant, amb àmplia experiència en teatre i curtmetratges, han participat en El perro naranja encara que aquest és el primer llargmetratge per a la majoria d'ells. Abraham Arenas, Toni Ferri, Fele Pastor, Damián Varea, Elena Candela, Ainhoa García, Maria Mas, Ángela Soler, María Ruiz, Silvia Galve, Adriana Gil i Adela Doménech integren el repartiment.

Ángel Puado és el responsable del control tècnic, guió, direcció i muntatge d'aquest llargmetratge, encara que assegura que ha comptat amb un magnífic tècnic de so, un càmera i un segon càmera de suport en algunes seqüències. Puado ha participat en 23 curtmetratges, diversos videoclips i audiovisuals, ha escrit diversos guions de curts i la novel·la Dias grises. Tan sols en aquest últim any 2013 Ángel Puado ha participat en 8 curts (Recuerdos, Mario, La llamada, Como sólo ella lo hace, Ácido, Rojo, Putos Zombis o Et deixe, aquest últim amb gran èxit de descàrregues) i el seu primer llarg El Perro Naranja.

Fitxer adjunt: El Perro Naranja-2767rodaje-perro-naranja2


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464