Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Escola Valenciana llança el 8é Disc de la Música en Valencià

Escola Valenciana llança el 8é Disc de la Música en Valencià

Escola Valenciana ha editat el 8é volum del disc recopilatori de la música en valencià, conegut popularment com el disc de La Gira. La Gira és el projecte de l’entitat per a impulsar el treball fet pels cantants i músics que empren el valencià a l’hora d’expressar el seu missatge musical. Estarà disponible en www.lagira.cat

En aquest sentit, el volum 8 de la música en valencià s’ha editat tenint en compte tres factors a l’hora d’incloure els temes triats: grups/solistes premiats per la crítica musical en els darrers Premis COM; grups/solistes que han tret disc l’any 2013 i que no han aparegut en cap dels set discos editats anteriorment o han aparegut màxim un parell de vegades en els anteriors discos recopilatoris d’Escola valenciana; finalment, es pretén que el disc reculla una mostra dels diferents estils musicals fets a casa nostra.

Els grups i cantants que conformen aquest recopilatori per ordre de temes són: Smoking Soul’s, Aspencat, Pellikana, Vertigen, Auxili, El Trineu Tanoka, Almorranes Garrapinyaes, Pepet i marieta, Andreu Todo, Enderrocks, Mox Nox, La caixa de gel, Frida, Senior i el Cor Brutal, Lluís Vicent, Pau Miquel Soler, Mox, Pep Laguarda & The Reisons, Júlia, Rafa Xambó, Mara Aranda i Solatge, i Sis Veus per al Poeta.

El disc està editat per Escola Valenciana i Reviscola, amb la col·laboració de les cinc universitats públiques valencianes, el suport del COM (Col·lectiu de músics Ovidi Montllor) i la producció de Mésdemil.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464