Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • I Campionat Universitari de Carreres d'Orientació de la Xarxa Vives

I Campionat Universitari de Carreres d'Orientació de la Xarxa Vives

La Universitat d’Alacant organitza el I Campionat Universitari de Carreres d’Orientació de la Xarxa Vives, que tindrà lloc a Guardamar del Segura i Elx, del 5 al 7 de març de 2014, en el marc del programa commemoratiu del XX aniversari de la institució que agrupa 21 universitats de parla catalana.

Un total de 32 estudiants de les universitats d’Alacant, Rovira i Virgili, València, Barcelona i Politècnica de València, participaran en la competició, patrocinada per la Fundació Banc Sabadell. La iniciativa fomenta els hàbits i els valors inherents a aquesta modalitat esportiva, que entre els esportistes millor classificats en competicions internacionals compta amb estudiants de la regió universitària Vives.

Demà dimecres de vesprada tindrà lloc la recepció de participants i acreditacions i es desenvoluparà una jornada sobre gestió esportiva universitària en el marc del Fòrum Vives. A més, els entrenadors, delegats i esportistes assistiran a una reunió tècnica sobre la competició i posteriorment, participaran en una recepció a l’Ajuntament de Guardarmar.

El programa de dijous 6 començarà amb el desdejuni i el trasllat a la serra del Molar, lloc on tindran lloc les carreres. A les 10.30 hores començarà la competició de llarga distància. L’endemà, divendres 7, amb el mateix horari, es desenvoluparà la competició de mitja distància i, a primera hora de la vesprada, es lliuraran els trofeus als guanyadors.

Guardamar i Elx enceten el recorregut des del sud de la regió Vives amb la voluntat de continuïtat de la competició per altres paratges de la nostra geografia. La competició compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Guardamar del Segura i Elx, a més de la Federació de l’Esport d’Orientació de la Comunitat Valenciana, la Federació Espanyola d’Orientació, la Federació Internacional d’Orientació, el Grup Marjal i la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient de la Generalitat valenciana.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464