Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • La UA i el Centre Cultural Coreà realitzaran activitats culturals

La UA i el Centre Cultural Coreà realitzaran activitats culturals

El Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística de la UA ha signat un conveni de col·laboració amb el Centre Cultural Coreà, adscrit a l'Ambaixada de Corea a Madrid. Amb aquest conveni la UA amplia les relacions que ja manté amb aquest puixant país asiàtic, ara des del vessant cultural.

El director del Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística de la UA, Josep Ochoa, assegura que aquest conveni preveu fer activitats conjuntes per a donar a conèixer la cultura coreana a través d'exposicions, concerts, exhibicions o tallers, entre altres accions. “La voluntat de les dues parts és que la primera exposició se celebre el 9 d'octubre de 2014, coincidint amb la celebració del dia del hangul (idioma coreà) i es preveu que la inaugure l'ambaixador de la república de Corea del Sud a Espanya”, ha detallat Ochoa.

La UA pretén impulsar amb aquest acord la tasca que desenvolupa l'Oficina de Relacions amb Àsia-Pacífic de la Universitat, completant el vessant cultural.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464