Saltar apartados

Pure Pleasure, dansa al Paranimf

Pure pleasure, Bucle i una peça inèdita són les tres propostes que la companyia Mou Dansa oferirà el pròxim 26 de març en el Paranimf de la Universitat d'Alacant . La dansa arriba al campus amb la representació d'aquestes tres peces, una d'elles encara no estrenada. Entrada amb invitació que pots arreplegar al MIC, Punt d'Informació Cultural del Museu de la Universitat d'Alacant.

Mou dansa va ser creada en 2008 per Juan Pinillos i Xandy Liberato. Companyia premiada en diversos certàmens nacionals i internacionals: Guanyadora del Certamen coreogràfic de Sevilla i premi al millor bailarin: Miguel Tornero. Premi d'interpretació en el Certamen Internacional de Burgos- Nova York i premi a la millor ballarina: Mónica Cervantes en el Certamen Internacional Masdansa de Canàries.

En 2012 naix la seua primera peça com a creador escènic “Bucle, aproximació a una parella” amb la qual és seleccionat en el Festival Dança en Focus de Brasil i en el Black Box festival de Bulgària.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464