Saltar apartados

Visita al Palmerar d'Elx amb l'Aula de la Ciència

Aquest diumenge, 23 de març, l'Aula de la Ciència organitza una visita al Palmeral d'Elx. Es tracta d'un recorregut de 6 quilòmetres de la mà de l'Associació per al Desenvolupament Rural del Camp d'Elx (ADR) i de dos germans palmerers que ens explicaran, pujats a les palmeres, quins eren els usos tradicionals d'aquestes plantes, tot un símbol en aquesta localitat del sud valencià (i també en d'altres com Alacant o Oriola).

Aquesta excursió es fa amb cotxes particulars. El punt de partida serà el mateix que per a l'anterior eixida al Fondo Amagat: el bar-restaurant Los Molinos, a la carretera de Matola (Elx). A les 10 del matí començarem a caminar. Com sempre, després del recorregut hi haurà un dinar per 15€ en el restaurant El Martino, en la carretera de Dolors.

Les persones interessades han d'inscriure's fent un correu aula.ciencia@ua.es amb el nom i cognom de totes les persones que volen apuntar-se a l'excursió, i un telèfon de contacte. L'itinerari és senzill, només necessiteu roba còmoda i calçat adequat, una gorra i protector per si tenim un dia de sol fort, aigua per al camí i un piscolabis per a passar el matí. Més informació al 96590 95 93.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464