Saltar apartados

Xavi Castillo i 'El Mono' al MUA

El Museu de la Universitat d'Alacant (MUA) acull aquest dimarts, 6 de maig, la representació d'El Mono, de Pot de Plom Teatre. L'espectacle es durà a terme a les 19.00 hores. Les entrades, a 10 euros, es pot adquirir en Instant Ticket, llibreria Compàs i una hora abans al lloc de la representació.

L’origen d’aquesta història va ser un bon dia, quan la gent de Pot de Plom es va adonar que, amb l'excusa de la crisi, tot estava tornat cap arrere a corre-cuita i quasi sense adonar-nos-en. "Cada cop en tenim més obligacions i menys drets com a ciutadans, la situació laborar se sembla cada vegada més a la dels nostres avis o besavis; i els polítics, com si foren senyors feudals, mai han de pagar per les seues responsabilitats i errors", diuen des de la companyia.

Segons Pot de Plom, "estem vivint una gran mentida, i per a conéixer l’autèntica veritat d'allò que està passant, l’única opció és vindre a veure l’espectacle. L’apocalipsi ha arribat i només nosaltres podem donar-te les claus de la salvació".


Fitxer adjunt: El Mono-2808mono_08


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464