Saltar apartados

Cursos d'Estiu Rafael Altamira

Els Cursos d'Estiu de la Universitat d'Alacant "Rafael Altamira" comencen aquest dimarts, 1 de juliol, amb una proposta adaptada a les necessitats de la societat, que aposta per la qualitat acadèmica i el prestigi dels ponents.

Els cursos comencen oficialment amb una presentació institucional, presidida pel vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés. L'acte se celebrarà a les 20.00 hores, amb l'actuació de Alessandro Cavaliere i Andrés Lizón. Entrada lliure.

En total són 48 cursos en el Campus i les Seus Universitàries, una oferta basada en l'estudi de les preferències del públic. El termini de matrícula encara està obert per a molts dels cursos que se celebraran al llarg del mes de juliol.

La proposta dels Cursos d'Estiu Rafael Altamira 2014 inclou un total de 48 cursos de disciplines molt diverses, 21 es desenvoluparan en el Campus, 6 en la Seu Ciutat d'Alacant i 21 cursos més en les Seus Universitàries d'Alcoi, Benissa, Cocentaina, l'Alcúdia, la Nucia, Oriola, Teulada, Villena i Xixona.


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464