Saltar apartados

II Festival de Teatre Clàssic l'Alcúdia-UA

La Universitat d'Alacant durà a terme el II Festival de Teatre Clàssic l’Alcúdia-Universitat d'Alacant. El programa inclou quatre representacions a l'aire lliure al jaciment arqueològic de l’Alcúdia.

La inauguració de la segona edició d'aquest festival tindrà lloc el 4 de juliol amb l'obra Ifigenia d'Eurípides, versionada per Sara Nanpeh i Martín Bejarano i representada per la companyia professional Teatro Balbo (Puerto de Santa María. Cadis), amb direcció de José Pecho.

L'11 de juliol serà el torn de l'Aula de Teatre de la Universitat d'Alacant, que posarà en escena Les Assembleistes d'Aristòfanes, dirigida per Ricardo Arqueros, que estrenarà representació en valencià.

Saineters Teatre, la segona companyia professional del programa, portarà a l’Alcúdia Milers Gloriosus de Plaute, el dia 18, en valencià i amb direcció de Tomàs Mestre. I el 24, Las Aves d'Aristòfanes, a càrrec de l'Aula de Teatre Universitat Miguel Hernández, que s'uneix al festival per primera vegada. La direcció i adaptació d'aquesta obra correspon a Adán Rodríguez.

Les entrades estan a la venda a Instanticket i l’Alcúdia. Per un preu de 10 euros, inclou l'assistència a la representació teatral i una degustació prèvia d'un menú romà, gràcies a la col·laboració amb l'Associació per al Desenvolupament del Camp d'Elx. Els sopars estan previstos a les 21.00 hores i les representacions a les 22.00 hores.


Programa:

- 4 de juliol: Ifigenia

- 11 de juliol: Les Assembleistes d'Aristòfanes

- 18 de juliol: Milers Gloriosus de Plaute

- 24 de juliol: Las Aves d'Aristòfanes

Fitxer adjunt: Tríptic


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464