Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Convocatòria per a la direcció i el muntatge de dues obres de teatre en la UA

Convocatòria per a la direcció i el muntatge de dues obres de teatre en la UA

El Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística de la Universitat d’Alacant ha fet una convocatòria pública per a adjudicar la direcció i el muntatge de dues obres de teatre en la Universitat d’Alacant per al curs 2014/2015. La data màxima per a la recepció de les sol·licituds és el 4 de juliol de 2014.

El vicerectorat convoca dos projectes per a adjudicar: el muntatge i la direcció d’una obra d’un autor contemporani i el muntatge i direcció de microescenes i monòlegs teatrals.

En el primer cas, la direcció ha de garantir que l’obra puga ser representada en qualsevol de les llengües oficials de la Comunitat Valenciana i el projecte ha d’incloure un taller formatiu en pràctica teatral, que es durà a terme en paral·lel al muntatge de l’obra.

Quant al muntatge i direcció de microescenes i monòlegs teatrals, s’assumeix com a requisit la redacció de textos originals tant de microescenes com de monòlegs, en qualsevol de les dues llengües oficials de la Comunitat Valenciana per part dels participants. La direcció de les microescenes i els monòlegs teatrals que finalment se seleccione ha de garantir que aquests es puguen representar en qualsevol de les llengües oficials de la Comunitat Valenciana. El projecte ha d’incloure un taller formatiu adequat a aquesta proposta, que es durà a terme en paral·lel al muntatge de les microescenes i monòlegs.

Els interessats hauran d’emplenar el formulari disponible en l’adreça http://web.ua.es/va/vr-cultura/convocatòries/teatre/ i rebran un correu electrònic de confirmació amb un número de referència. Posteriorment hauran d’adjuntar, dins del termini de la convocatòria, la documentació sol·licitada (currículum, projecte...) a l’adreça de correu electrònic s.promocio@ua.es amb la indicació del nom del responsable, el nom del projecte i el número de referència de la sol·licitud.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464