Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • El MUA premia 86 escolars en el XIV Concurs de Tallers Didàctics

El MUA premia 86 escolars en el XIV Concurs de Tallers Didàctics

El Museu de la Universitat d'Alacant (MUA) ha lliurat els premis del XIV Concurs de Tallers Didàctics. Els treballs premiats conformaran una exposició que estarà oberta al públic del 14 al 21 de juny a la sala Àgora.

Un total de 2.500 escolars d'infantil, primària, secundària i batxillerat de tota la província han participat en els tallers didàctics organitzats pel MUA durant aquest curs acadèmic 2013/2014, d’entre els quals s’han seleccionat els treballs de 86 escolars.

El compromís del MUA amb l'educació i la sensibilització entorn de l'art contemporani és una realitat que s'ha materialitzat, durant aquest curs, amb la programació d'accions educatives molt diverses, entre les quals destaquen els diferents tallers didàctics que els tècnics del MUA han dut a terme.

Durant el curs 2013/2014 el MUA ha oferit tres tallers didàctics, dissenyats a partir de dues exposicions dels fons propis del MUA (“Relats de Línies i Fang”, d'Arcadi Blasco; i “Paisatges i petjades” entorn de l'exposició “Entre cel i terra. Paisatges en la Col·lecció del MUA”), a més d'una proposta de caràcter temàtic que ha plantejat la reflexió sobre la identitat i les xarxes socials.

Els tècnics de l'Àrea Didàctica del MUA valoren l'experiència d'aquest curs com a “molt positiva” i destaquen la col·laboració d'Aitor Aráez, alumne en pràctiques del cicle formatiu d'Animació Sociocultural; M. José Marvez, alumna de passantia de la Universitat Centroccidental Lisandro Alvarado de Veneçuela i dels voluntaris culturals de la UA, Alberto Regagliolo i Virginia Artigas.

De la mateixa manera, Remedios Navarro i David Alpañez posen l'accent en l'excel·lent tasca que duen a terme els professors d'escoles i instituts de la província d'Alacant i destaquen l'entusiasme, creativitat i imaginació que hi han demostrat tots els participants.

Fitxer adjunt: Treballs premiats

Fitxer adjunt: Treball premiat

Fitxer adjunt: Treball premiat-2856MUA-Talleres 007


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464