Saltar apartados

Expo Instagram UA

La Sala Trànsit de l'aulari II acull l'exposició "Primeres xarrades participatives Instagram UA", que reuneix 16 obres realitzades i editades amb smartphone per alumnes de les jornades que el Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística va organitzar al setembre amb motiu de la Setmana de Benvinguda.

La mostra pretén fer visibles les noves expressions artístiques que ofereix un dispositiu d'ús tan quotidià com el telèfon mòbil. L'ús de les càmeres i les aplicacions d'edició dels telèfons intel·ligents posen a l'abast de moltes persones una forma d'expressar-se a través de la fotografia que ha multiplicat la creació artística.

El curs es va impartir el mes de setembre passat en el Museu de la Universitat d'Alacant (MUA). L'objectiu era conèixer Instagram i aprendre tots els trucs i consells per a traure el major partit a l'smartphone com a eina fotogràfica, aprofitant el potencial personal i professional d'aquesta xarxa social. També es mostraven noves apps per a millorar les imatges i compartir-les. La trobada va comptar amb sessions teòriques i pràctiques, així com l'assessorament d'experts com Gabriel Samper (@kainxs), Jaime Brotons (@jaimebrotons) i Andrés Orts (@andresorts).

Ara, les fotografies escollides pels mateixos alumnes del curs s'exposaran en la Sala Trànsit II, on es podrà veure el resultat creatiu d'aquestes jornades.

Si vols compartir les teues fotos de la UA pots fer-ho mitjançant el hashtag #UAinstagram en Twitter.

Tuits sobre "#UAinstagram"

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464