Saltar apartados

I Torneig Preuniversitari de Bàsquet de la UA

Aquest matí ha començat el 1er Torneig Preuniversitari de Bàsquet UA, que es disputa el 16 i 17 de juny, amb la participació de més d'un centenar d'estudiants de Centres d'Educació Secundària de tota la província d'Alacant. En total, competiran pel trofeu sis equips masculins i cinc femenins, en les seues diferents categories juvenils.

Aquest primer torneig preuniversitari de bàsquet inclou també un concurs de triples, que tindrà lloc avui a les 18:00 hores en la pista central del Pavelló d'Esports de la UA. El Torneig finalitzarà aquest dimarts a les 13.00 hores, amb el tradicional lliurament de trofeus.

La Universitat d'Alacant ha engegat aquesta iniciativa per primera vegada com a part del Pla Integral per a l'Esport, dissenyat per la UA en una ferma aposta de la Universitat pel seu esport universitari. Aquest pla integral va ser presentat pel rector, Manuel Palomar, el passat mes de setembre de 2013, una iniciativa que converteix a la UA en la primera universitat pública d'Espanya a incorporar a l'esport i a l'activitat física com a eix estratègic en polítiques d'igualtat.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464