Saltar apartados

La memoria de los objetos

El Paranimf de la Universitat d'Alacant acull el 12 de juny, a les 20.00 hores, l'obra La memoria de los objetos, a càrrec del Grup de Teatre de la UPUA i amb dramatúrgia i direcció de Pascual Carbonell. Recollida d'invitacions en el Punt d'Informació Cultural del Museu de la Universitat d'Alacant (MIC).

En uns encants, un d'aquests mercats ambulants que tant proliferen, Eleuteria (Elu), ven els seus objectes usats, gastats, vells. Darrere de cada objecte hi ha una història: la història de la Transició del nostre país viscuda per cadascun dels protagonistes, éssers anònims que van patir, van riure, es van enamorar i van viure una època en la qual tot estava per estrenar.

La història pretén traslladar la idea que les persones grans “no són objectes de segona mà, usats, gastats, vells: tenen molt a dir sobre el que ens passa. Hem de parar-nos a escoltar-los, perquè les seues històries són part de la nostra història. I ningú millor que ells per a explicar-les”.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464