Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Quatre Concerts d'Estiu amb l'Orquestra Filarmónica de la UA

Quatre Concerts d'Estiu amb l'Orquestra Filarmónica de la UA

L'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant oferirà al mes de juliol quatre concerts d'estiu. La Fundació Cajamar se suma al projecte musical de l'Orquestra Filharmònica de la UA, concretament com a patrocinadora dels Concerts d'Estiu de l'OFUA.

Els concerts que donaran començament el dimecres 2 de juliol a Polop de la Marina, a les 21.30 hores, en la Plaça Els Xorros amb entrada lliure. L'endemà, el 3 de juliol a les 20 h, l'OFUA actuarà en el Teatre Chapí de Villena com a part dels actes d'inauguració dels cursos estiu, amb entrada lliure amb invitació.

El 5 juliol a les 20 hores, l'Auditori Provincial de la Diputació d'Alacant (ADDA) serà l'escenari del tercer Concert d'Estiu, en aquesta ocasió amb una fi solidària a benefici d'Associació Vincles Infantils d'Alacant. L'entrada tindrà un preu donatiu de 15 euros i estaran a la venda a partir de la setmana vinent. El programa finalitzarà el 6 de juliol en el Parc Barranc de la Font de Xixona a les 21.00 hores, amb entrada lliure.

El director titular i artístic de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant, Mihnea Ignat, ha triat per als concerts d'estiu un programa compost per dues obres fonamentals del repertori orquestral clàssic-romàntic alemany: Concert per a violí i orquestra en Re Major Op. 77 de J. Brahms , amb el jove solista i guardonat virtuós polonés Maciej Strzelecki, alumne de la Càtedra de Violí "Telefónica" de l'Escola Superior de Música Regna Sofia de Madrid, i Simfonia No. 5 Op. 67 en do menor de L. van Beethoven.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464