Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Desembarcament cultural de la Universitat d'Alacant a Tabarca

Desembarcament cultural de la Universitat d'Alacant a Tabarca

La Universitat d'Alacant ha posat en marxa aquest activitats culturals en l'Illa de Tabarca, on encara es pot visitar l'exposició Jorge Juan Santacilia (1713-1773) que la UA mantindrà oberta al públic en la Casa del Governador durant tot l'estiu.

A més de les representacions teatrals del mes de juliol, la UA mantindrà oberta al públic tot l'estiu la mostra Jorge Juan Santacilia (1713-1773) tot l'estiu. L'exposició consta de 22 panells i diverses vitrines amb documents i objectes d'interès, disposats en cinc grans seccions que analitzen i exposen els esdeveniments més importants de l'època, la vida i l'obra de Jorge Juan Santacilia.

El recorregut expositiu comença amb "L'Espanya de Jorge Juan", secció que analitza la situació d'Espanya després de la Guerra de Successió, la Marina i la militarització de la ciència, amb l'objectiu de contextualitzar la realitat històrica de Jorge Juan.
El segon apartat de l'exposició aprofundeix en el naixement i els anys de formació del protagonista, la seua família, l'ordre de Malta i les seues primeres expedicions, per a continuar amb la secció "Al servei de la Monarquia: viatges i comissions". Jorge Juan Santacilia també va desenvolupar una àmplia i intensa activitat docent i diplomàtica, i a elles està dedicada la quarta secció de la mostra.

Per a finalitzar el recorregut expositiu, els visitants trobaran un últim apartat dedicat a la producció científica, als honors i el reconeixement rebut per Jorge Juan.VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464