Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • El Pati de la Ciència, seleccionat en la final de la XV edició de Ciència en Acció

El Pati de la Ciència, seleccionat en la final de la XV edició de Ciència en Acció

El Pati de la Ciència ha sigut seleccionat com un dels treballs guanyadors per a ser presentat en la final de la XV Edició de Ciència en Acció, en la modalitat de Física en la Societat.

Ciencia en Acción és una iniciativa del Consell Superior d’Investigacions Científiques, l'Institut de Ciències Matemàtiques, la Reial Societat Espanyola de Física, la Reial Societat Espanyola de Química, la Societat Espanyola de Bioquímica i Biologia Molecular, la Societat Geològica d’Espanya i la Universitat Nacional d’Educació a Distància. Aquest programa acosta la ciència i la tecnologia al gran públic d'una manera dinàmica, fàcil i amena.

El Pati de la Ciència ha sigut guardonat com a finalista entre els nombrosos treballs rebuts, motiu pel qual serà presentat en la final que tindrà en lloc en el CosmoCaixa de Barcelona, del 3 al 5 d'octubre d'enguany.

Coordinat per la professora de la Universitat d’Alacant Isabel Abril, aquest projecte de divulgació científica té com a principal objectiu acostar la ciència als xiquets i joves des d'un enfocament lúdic i divertit. A més, és una iniciativa del Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística, amb la col•laboració de l'Aula de la Ciència de la UA i l'Institut d'Estudis Catalans.


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464